Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Είναι η ζεστή φωλιά που θέλουμε να κρυφτούμε και να ονειρευτούμε. Αλλά και να προστατευτούμε. Ιδιαίτερα αυτό τον χειμώνα που ο SARS-CoV-2 καραδοκεί, η ανάγκη για προστασία και θαλπωρή στο σπίτι μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Σπίτι σημαίνει ζεστασιά και ξεγνοιασιά. Είναι ο χώρος που μπορούμε να ηρεμήσουμε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, να αναζητήσουμε καταφύγιο από το στρες και την πίεση της καθημερινότητας και να χαρούμε τις μικρές στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά μας.

Έχουμε ένα… κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας και νιώθουμε ασφάλεια, καθώς μας προστατεύει τόσο από τους ανεπιθύμητους, όσο και τις ανεπιθύμητες καταστάσεις. Ένα ασφαλές σπίτι εγγυάται την ασφάλεια των ενοίκων του και τους επιτρέπει να ονειρεύονται, να χαλαρώνουν και να χαίρονται την κάθε στιγμή. Και φυσικά να νιώθουν ελεύθεροι! Γιατί όσο παράξενο και αν μας φαίνεται η αίσθηση που έχουμε όταν βρισκόμαστε μέσα στο δικό μας χώρο είναι απόλυτα απελευθερωτική.

Είναι σημαντικό ωστόσο ο χώρος μας να είναι προστατευμένος και ουσιαστικά ασφαλής. Στο σημείο αυτό τα ηνία αναλαμβάνει η Εθνική Ασφαλιστική με το νέο πρόγραμμα Full [Home], που προσφέρει την ιδανική λύση ασφάλισης κατοικίας και παρέχει ασφαλιστική κάλυψη με υψηλά όρια αποζημίωσης και με σύγχρονες καλύψεις σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική, ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, προσφέροντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε τις καλύψεις που επιθυμείτε, με προσιτό κόστος.

Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε – Basic, Extra, Advance, Max – σας προσφέρονται οι αντίστοιχες καλύψεις που αφορούν από πυρκαγιά και πτώση αεροσκάφους, πτώση δέντρου ή πρόσκρουση οχήματος έως και έξοδα προσωρινής μεταστέγασης οικογένειας και απώλειας ενοικίων.

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο ότι αυτός ο χειμώνας είναι ξεχωριστός λόγω της πανδημίας. Κύριο μέλημά μας παραμένει η θωράκιση της υγείας όλων μέσα στην οικογένεια. Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί τον σύμμαχό μας και σ’ αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2. Έτσι μας απαλλάσσει από το βάρος του υψηλού κόστους της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, της πιο έγκυρης εξέτασης σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και μας προσφέρει την κάλυψη της εξέτασης αυτής, με ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Αυτό το χειμώνα ας προστατεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία και την περιουσία μας, παρέχοντας ασφάλεια σε εμάς και τους αγαπημένους μας. Πολύτιμος σύμμαχός μας η Εθνική Ασφαλιστική.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr.