Μεγάλες ουρές σε σούπερ μάρκετ και τράπεζες καταγράφηκαν από το πρωί σε αρκετές περιοχές της Αττικής με τους πολίτες, πάντως, να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας που ζητούν οι ειδικοί προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Ο καλός καιρός αλλά και το γεγονός πως βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν από την Κυριακή του Πάσχα έβγαλαν τον κόσμο έξω , ο οποίος έσπευσε για τα ψώνια του πασχαλινού τραπεζιού.

Το protothema.gr κατέγραψε εικόνες από την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, την Πατησίων, το Παγκράτι αλλά και το Μαρούσι.

Κάποιοι βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν ενώ άλλοι περίμεναν υπομονετικά περιμένοντας έως και μια ώρα όρθιοι ωσοτου φτάσει η σειρά τους να εξυπηρετηθουν με τις συστάσεις να γίνονται συνεχώς από τα μεγάφωνα να τηρείται η απόσταση των δύο μέτρων κάτι που οι καταναλωτές τηρούσαν.

Βίντεο από σούπερ μάρκετ σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι

close icon

VIDEO: YGEIAMOU

Φωτογραφίες από ουρές στο Παγκράτι και το Μετς

IMG_5098
IMG_5123
IMG_5142

Ουρές σε σούπερ μάρκετ σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία

trap01
supe05

Ουρές σε σούπερ μάρκετ σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι

jumb02
jumb01

Την ίδια ώρα και παρά τις ανακοινώσεις ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες, ουρές σχηματίστηκαν και σε τράπεζες με συνταξιούχους να περιμένει για περισσότερο από μισή ώρα μέχρι να εξυπηρετηθούν.

Ουρές για τράπεζα στην Πατησίων

IMG_5173
IMG_5178

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Μεγάλη Πέμπτη τα σουπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων θα είναι ανοιχτά μέχρι και τις 21:00 το βράδυ ενώ την Μεγάλη Παρασκευή οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τη μια το μεσημέρι έως τις επτά το απόγευμα ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο κ. Χαρδαλιάς τα κοιμητήρια θα παραμείνουν κλείστα την Μεγάλη Παρασκευή στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ειδήσεις σήμερα:

Το protothema.gr στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού: Πώς φροντίζουν ασθενή με Covid-19

ΟΗΕ: Μόνο ένα ασφαλές εμβόλιο θα επιτρέψει την επάνοδο στην κανονικότητα

Η συγκλονιστική μάχη Έλληνα ομογενή με τον κορωνοϊό: Έμεινα σε κώμα 11 ημέρες, έζησα γιατί με περίμεναν οι κόρες μου