«Τον Μάρτιο μας είπαν είναι ακριβά τα μοριακά τεστ, γιατί δεν μας κάνουν rapid τεστ;», αναρωτήθηκε μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί σήμερα που εκτίθενται στην πρώτη γραμμή, ο Στράτος Μαυροειδάκος, γ.γ. Ειδικών Φρουρών μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε, δεν γίνονται τεστ και οι αστυνομικοί ειδικά που βρίσκονται στον δρόμο της τροχαίας ή της ΔΙ.ΑΣ, αποτελούν υγειονομική βόμβα, όπως είπε ο κ. Μαυροειδάκος χαρακτηριστικά. Εξήγησε, ότι κάποιοι συνάδελφοι του όταν χρειάζεται να εξεταστούν για άλλα νοσήματα τότε κάνουν και rapid τεστ ή από μόνη τους με δική τους επιβάρυνση υποβάλλονται σε μοριακά τεστ.

Μιλώντας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, είπε ότι είναι επί ποδός 6000 αστυνομικοί εξηγώντας, ότι είναι αρκετά επικίνδυνο, λόγω πανδημίας, να κινδυνεύουν συνάδελφοι του αφού σήμερα βρίσκονται όλοι στα τμήματα αλλά και σε κλούβες. Με σκληρό τόνο αναφέρθηκε σε όσους θέλουν ενόψει της ημέρας να συμμετάσχουν σε πορείες, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια Υγεία. Όπως είπε, «κάποιοι σήμερα θα κάνουν επανάσταση για 50-100 ψήφους».

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόλεμος στο ΕΣΥ: Οι 14 πιο κρίσιμες ημέρες – «Θερίζει» ο ιός στις ηλικίες 40-65

Σουηδία: Πώς η χαλαρότητα έφερε έκρηξη θανάτων αντί για «ανοσία αγέλης»