Η HALEON, με στόχο να βελτιώνει την καθημερινότητα και την υγεία των ανθρώπων με κάθε ευκαιρία, εισάγει στην ελληνική αγορά το Advil Forte, το νέο αναλγητικό σε μαλακή κάψουλα που περιέχει ιβουπροφαίνη 400mg, τριπλής δράσης. Το νέο Advil Forte έρχεται να δώσει τη λύση στα μικρά επείγοντα περιστατικά που ανακύπτουν καθημερινά, αλλά και στον απρόσμενο πόνο που εμφανίζεται πάντοτε τη λάθος στιγμή.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανακούφιση του πόνου, το Advil επιλύει αποτελεσματικά τα ξαφνικά προβλήματα πόνου που εμφανίζονται στη ζωή όλων. Το νέο Advil Forte έχει τριπλή δράση: αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη, καθώς και τεχνολογία liqui-gel. Η υγρή ιβουπροφαίνη, που περιέχεται στη μαλακή κάψουλα του Advil Forte, απορροφάται πιο γρήγορα σε σύγκριση με την ιβουπροφαίνη σε δισκία, προσφέροντας γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και τον πυρετό κάθε στιγμή. Επιπλέον, με το νέο Advil Forte οι καταναλωτές μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την καθημερινότητά τους αντιμετωπίζοντας άμεσα τα διάφορα είδη πόνου όπως ο πονοκέφαλος, οι πόνοι περιόδου, οι μυοσκελετικοί πόνοι ή ο πονόδοντος.

Στη HALEON, μένουμε πιστοί στη δέσμευση μας για μια καλύτερη υγεία, κάθε ημέρα, με σεβασμό στον άνθρωπο και κατορθώνουμε όλο και περισσότεροι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστα φάρμακα για τη βελτίωση της υγείας τους.

Ρωτήστε το φαρμακοποιό σας και ενημερωθείτε για τις οδηγίες ορθής χρήσης του Advil διαβάζοντας το φύλλο οδηγιών.