Κάθε μέρα, όσα βλέπουμε, ακούμε ή ζούμε έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που μας διδάσκουν διάφορα γνωμικά και ρητά: ότι η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια, ένα μακρύ ταξίδι γεμάτο συναρπαστικές εμπειρίες. Και όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που έγνοιες και άγχη θα μας κρατήσουν πίσω και θα μας εμποδίσουν από τα να γνωρίσουμε τη ζωή στο μέγιστο, στο Full.

Ποιος δεν θα ήθελε να ξεκινήσει το ταξίδι του νιώθοντας σίγουρος πως, ό,τι κι αν συμβεί, θα υπάρχει κάποιος να τον προφυλάξει, κάποιος να εγγυηθεί ότι η υγεία του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του θα είναι σε ασφαλή χέρια; Πόσο θα θέλαμε όλοι να απολαμβάνουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα περισσότερες στιγμές γεμάτες χαρά και γέλιο και όχι φορτισμένες από άγχος ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί; Με ποιο τρόπο μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια ξέγνοιαστη ζωή, μια ζωή στο Full;

Σε όλες αυτές τις σκέψεις μας, δεν χρειάζεται κόπος παρά σωστές επιλογές. Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχό μας σε αυτή την περιπετειώδη διαδρομή, χαρίζοντάς μας την ηρεμία και την ασφάλεια που όλοι επιζητούμε στον τομέα της υγείας με το πρωτοπόρο και εμπλουτισμένο με νέες καλύψεις πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης Full [Health].

Το Full [Health] προσανατολισμένο στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε για την κάλυψη της υγείας σας, τώρα γίνεται ακόμα καλύτερο:

1. Με Νέες, σύγχρονες, πρωτοποριακές καλύψεις!

Με αξίες, την εμπιστοσύνη και την φροντίδα των πελατών μας, αναβαθμίζουμε το πρόγραμμα πλήρους ασφάλισης Υγείας Full [Health], με επιπλέον σύγχρονες και καινοτόμες καλύψεις, οι οποίες αφορούν τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς ασφαλισμένους μας.

Έτσι, το Full [Health] εξασφαλίζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους περίθαλψης, παρακολουθώντας την πρόοδο της ιατρικής, φροντίζοντας τα νέα επιτεύγματά της να είναι στη διάθεση όλων.

2. Με ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]

Φυσικά, πέρα από όλες τις παραπάνω σημαντικότατες πρωτοβουλίες, το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health] συνεχίζει να προσφέρει σ’ όλους τους ασφαλισμένους ευελιξία επιλογών, εξασφαλίζοντας υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 €. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Επιπλέον, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας. Για την κάλυψη των εξόδων των διαγνωστικών εξετάσεων, μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του και επιπλέον, έχει στη διάθεσή του ένα δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του.

3. Παρέχοντας κάλυψη και στις μεγαλύτερες ηλικίες

Το Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία. Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών.

4. Με σημαντικές εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα, και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

6+1 επιπλέον λόγοι να επιλέξετε το Full [Health]

Με το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Full [Health]:

  1. Μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50%, το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
  2. Μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50% σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα,
  3. Χορηγείται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health]
  4. Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου, εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα.
  5. Μειώνεται η απαλλαγή στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης.
  6. Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά από τη νοσηλεία.

Επίσης, το Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν κατάλληλες λύσεις για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, και γνωρίζοντας ότι η φροντίδα της υγείας αποτελεί την κυριότερη παράμετρο για μια ζωή ξέγνοιαστη, η Εθνική Ασφαλιστική μεριμνά να εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα της και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Πλήρους Ασφάλισης Full [Health] αποτελεί την κίνηση-κλειδί για μία ξέγνοιαστη ζωή που σβήνει κάθε άγχος και ανησυχία χαρίζοντας προστασία και ασφάλεια στο Full.

Το πρόγραμμα Full [Health] έχοντας την ευελιξία και τη δυνατότητα να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται συνεχώς, με γνώμονα τη βέλτιστη προστασία και κάλυψη των ασφαλισμένων που το εμπιστεύονται, θα είναι πάντοτε δίπλα σας για να ζείτε τη ζωή στο Full!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε, στα Καταστήματά μας, στον πιστοποιημένο ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302109099000 (από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr, ή ένα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.