Στους 5 ανέρχεται μέχρι στιγμής ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, που το πρωί της Δευτέρας αν και προσήλθαν συνοδευομένοι από τους γονείς του στο σχολικό συγκρότημα δεν φορούσαν μάσκα, με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί η είσοδος από τη Διεύθυνση.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, το περιστατικό συνέβη στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας. Οι γονείς που αντιδρούν στο μέτρο τη χρήσης μάσκας στο σχολείο, δήλωσαν πως θα συνεχίσουν αυτή την τακτική, καθημερινά, διότι δεν πιστεύουν όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι.

close icon

VIDEO: YGEIAMOU

 

Γονείς έκαναν λόγο για… «πληρωμένους γιατρούς της κυβέρνησης»

Γονείς, μιλώντας σε τηλεοπτικά Μέσα, εξαπέλυσαν επίθεση κατά των επιστημόνων, κάνοντας λόγο για «πληρωμένους γιατρούς της κυβέρνησης», ενώ υποστήριξαν ότι θα εμμείνουν στην απόφασή τους για μη χρήση μάσκας από τα παιδιά τους.

Μάλιστα ένας πατέρας κρατώντας αγκαλιά τα δυο παιδιά του, τόνισε: «Δεν τα δεχθήκαν τα παιδιά και μας είπαν να περάσουμε αργότερα για να πάρουμε τα βιβλία. Στερούν την πρώτη μέρα του σχολείου και τον Αγιασμό από τα παιδιά. Αυτό έγινε λόγω της μάσκας. Και εμείς και αξιόλογοι επιστήμονες έχουμε πει πως είμαστε αντίθετοι. Εμείς θα συνεχίσουμε και αύριο και μεθαύριο το ίδιο».

pateras

Με πληροφορίες από tempo24.gr και ΟPEN TV