Το καλοκαίρι είναι κατ’ εξοχή εποχή χαλάρωσης και ανανέωσης, ψυχικής και σωματικής. Μια ευκαιρία αποφόρτισης από όλα όσα βάρυναν την καθημερινότητά μας τον δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να γίνει διαφορετικό και αξέχαστο με πολλούς τρόπους. Αρχικά επιλέγοντας να κάνετε διακοπές, πολύ διαφορετικές από αυτές παρελθόντων ετών. Επιλέξτε ένα προορισμό, έξω από τα συνηθισμένα και δοκιμάστε έτσι να αποκτήσετε νέες εμπειρίες.

Η ευχάριστη πρόκληση του νέου και άγνωστου θα λειτουργήσει τονωτικά για την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσει να «ανοίξετε» τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Όμως, για να απολαύσετε το καλοκαίρι και τις διακοπές σας πρέπει να είστε και ξένοιαστοι. Και να έχετε διασφαλίσει πως ό,τι κι αν προκύψει και αφορά στην υγεία σας θα το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και δεν θα χαλάσει τις διακοπές σας.

Επιλέξτε, λοιπόν, το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης της υγείας σας που θα συνδυάζει ευελιξία παροχών και κόστους, εξασφαλίζοντας σας την εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επιπέδου κάλυψης.

Με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες σας, η Εθνική Ασφαλιστική σας προσφέρει ένα καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health].

Το πρόγραμμα Full [Health] σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε επίπεδο κάλυψης που σας ταιριάζει, να απολαμβάνετε υπηρεσίες νοσηλείας, ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιείτε διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας.

Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μπορείτε να επιλέξετε το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμείτε, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής σας στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας σας, ενώ απολαμβάνετε προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη, νοσηλεία κατ’ οίκον κ.λ.π.  Η Εθνική Ασφαλιστική έχει επίσης σχεδιάσει καλύψεις που μπορούν να ολοκληρώσουν την κάλυψη νοσηλείας σας, όπως η Full Κάλυψη Εξόδων από Ατύχημα που σας καλύπτει  τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα  ενός ατυχήματος και η Full Κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, η οποία διασφαλίζει πως σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, θα βρεθείτε άμεσα στο κατάλληλο περιβάλλον για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Full Health της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης στον αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr  ή επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethnikiasfalistiki.gr