Δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ βρέθηκε λίγο πριν την αποχώρησή του από το Υπουργείο Υγείας, ο απερχόμενος Υπουργός, Θάνος Πλεύρης. Χαρακτηρίζοντας τον επιχειρησιακό βραχίονα του ΕΚΑΒ ως τον «αγαπημένο» του, ο κ. Πλεύρης έκανε νωρίτερα ανάρτηση στο twitter ανεβάζοντας φωτογραφίες από την επίσκεψή του.

Ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας επισκέφτηκε το ΕΚΑΒ για να ευχαριστήσει δια ζώσης τους εργαζόμενους, αλλά και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ), Νίκο Παπαευσταθίου.

«Η αγαπημένη μου υπηρεσία, ο επιχειρησιακός μας βραχίονας, το ΕΚΑΒ. Ήταν αδύνατον να μην το επισκεφτώ, ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο φίλο Παπαευσταθίου, τους γιατρούς, διασώστες και όλους τους εργαζομένους που δίνουν καθημερινή μάχη για τον πολίτη. Μόνο ευγνωμοσύνη», σημείωσε ο κ. Πλεύρης στο twitter.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ παρέδωσε στον Θάνο Πλεύρη ένα ενθύμιο του ΕΚΑΒ, ως απόδειξη της μεταξύ τους συνεργασίας και της υποστήριξης που έδειξε όλους αυτούς τους μήνες ο κ. Πλεύρης στο ρόλο του ΕΚΑΒ.