Οι αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ο θεσμός του Οικογενειακού Γιατρού θα αποτελέσουν αντικείμενα συζήτησης στην ενημερωτική εκδήλωση που πρόκειται να διεξαχθεί με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα (ΡευΜΑζήν) στη Θεσσαλονίκη, στις 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Στην εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα μιλήσουν ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Γεώργιος Κ. Κίρκος και ο Υποδιοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Ηλίας Θεοδωρίδης.

Θα συντονίσει η Ελένη Ρέπα, Ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΡευΜΑζήν και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες.

Δεδομένου του κενού ενημέρωσης των ασθενών, αλλά και του ευρέος κοινού, σχετικά με τις πρόσφατες σημαντικές αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα, η ΡευΜΑζήν θεωρεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση συνιστά μια σημαντική ευκαιρία για έγκυρη και σφαιρική πληροφόρηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.