Η ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια, ούτε ανάγκη με ημερομηνία λήξης. Η υγεία είναι ό,τι πιο σημαντικό για έναν άνθρωπο και θα πρέπει να είναι προστατευμένη. Στο πεδίο αυτό, υπάρχει μια Top επιλογή.

Όσο κι αν ακούγεται λίγο κοινότυπο, η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Μόνο όταν χάνουμε την Υγεία μας, συνειδητοποιούμε την αξία και την πολυτιμότητά της.

Όλοι μας μοιραζόμαστε μια κοινή ανάγκη… Την ανάγκη της αποκατάστασης των οικονομικών συνεπειών που επιφέρει η βλάβη της υγείας, τόσο για εμάς, όσο και για τα μέλη της οικογένειάς μας. Την ανάγκη να μπορούμε να καλύψουμε τις δαπάνες μιας έκτακτης νοσοκομειακής περίθαλψης, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέγουμε το νοσηλευτικό ίδρυμα, τη θέση νοσηλείας, το γιατρό, το ύψος και το είδος των παροχών ανάλογα με τις ανάγκες μας, την ηλικία, το επάγγελμα, τις δραστηριότητές μας. Να μπορούμε να επιλέξουμε το ποσό των ασφαλίστρων που θα καταβάλλουμε ανάλογα με τις παροχές που θα επιλέξουμε.

Αυτό που όλοι ζητούν, εδώ και 50 σχεδόν χρόνια το προσφέρει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική μέσα από συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και προϊόντα, όπως το MINETTA Top Plus.

Ξεπερνώντας τα παραδοσιακά ασφαλιστικά νοσοκομειακά προγράμματα, το MINETTA Top Plus προσφέρει επιπλέον κάλυψη για:

Νοσοκομειακό επίδομα και Χειρουργικό επίδομα (μη χρήσης)

Εναλλακτικές θεραπείες (βελονισμό – ομοιοπαθητική)

Λογοθεραπείες/εργοθεραπείες

Υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης.

Φροντίδα ΜΙΝΕΤΤΑ (άμεση διακομιδή)

Δεύτερη ιατρική γνωμάτευση

Όλα αυτά με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο που μειώνεται επιπλέον κατά 5% για όσους διαμένουν εκτός Νομού Αττικής και σημαντικές παροχές για την πρόληψη της υγείας, με προληπτικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν δωρεάν:

Ένα checkup ανά έτος

Γαστρεντερολογικό έλεγχο (γαστροσκόπηση/κολονοσκόπηση) ανά διετία.

Ιδανικό για όσους επιθυμούν ή έχουν παιδιά

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους έχουν ή περιμένουν παιδί, είτε πάλι ονειρεύονται να διευρύνουν την οικογένειά τους. Στις σημαντικές παροχές περιλαμβάνονται οι παρακάτω: (μετά την πάροδο των προβλεπόμενων μηνών παραμονής στο πρόγραμμα)

Δωρεάν ασφάλιση νεογέννητου τέκνου ένα μήνα μετά τη γέννησή του, χωρίς την καταβολή επιπρόσθετου ασφαλίστρου για το χρονικό διάστημα που υπολείπεται μέχρι την επέτειο του συμβολαίου της μητέρας, που έπεται της γέννησης

Επίδομα τοκετού και κάλυψη επιπλοκών κύησης με όριο 10πλασιο του προβλεπόμενου επιδόματος τοκετού

Έκπτωση έως και 20% στα ασφάλιστρα των παιδιών, εφόσον ασφαλίζονται ταυτόχρονα ο ένας ή και οι δύο γονείς

Έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα του δεύτερου γονέα

Χωρίς άγχος για την υγεία αλλά και την… «τσέπη»

Το MINETTA Top Plus ανανεώνεται κάθε χρόνο και σας εγγυάται ότι περιλαμβάνει τους ίδιους όρους και παροχές που είχατε και πριν την ανανέωσή του. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων σε άτοκες μηνιαίες δόσης, εφόσον γίνεται χρήση πιστωτικής κάρτας.

Επωφεληθείτε άμεσα αποκτώντας το MINETTA Top Plus.

Το νοσοκομειακό πρόγραμμα MINETTA Top Plus έρχεται να δώσει λύση στις σημερινές ανάγκες για ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη της υγείας σας με πολύ προσιτό κόστος.

Απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο 210 9309500 και ενημερωθείτε εκτενέστερα.