Είμαστε μια ανάσα πριν τις διακοπές, τη στιγμή που όλοι περιμένουμε για να ξεκουραστούμε και να αφήσουμε τις έγνοιες πίσω μας. Να πατήσουμε το pause, να αλλάξουμε ρυθμούς. Άλλωστε θα έρθει η στιγμή με την επιστροφή μας που οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα τρυπώσουν στην καθημερινότητά μας.

Προς το παρόν όμως, η καθημερινότητα αλλάζει! Οι διακοπές ξεκινούν και η καθημερινή ρουτίνα μεταλλάσσεται σε μια ευχάριστη διαδοχή θαλάσσιων μπάνιων, σπορ στην παραλία, δροσιστικών γευμάτων δίπλα στο κύμα και βραδιών γεμάτων διασκέδαση. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε διασκέδαση, απόλαυση και ευχάριστη έκπληξη που θα απογειώσει τις διακοπές και θα τις καταστήσει υπέροχες για μας και την οικογένειά μας.

Άλλωστε η ζωή χωρίς εκπλήξειςδεν έχει ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον οι διακοπές! Μια απρόσμενη εκδρομή, ένα εξωτικό γεύμα, μπορούν να προσθέσουν ευχάριστες νότες στις διακοπές και να αποτελέσουν το υλικό πλούσιων φθινοπωρινών αναμνήσεων.

Οι εκπλήξεις όμως δεν έχουν πάντα ευχάριστη έκβαση. Γι’ αυτό και θα πρέπει να έχουμε μεριμνήσει για τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν κάθε στιγμή, ακόμη και στις χαλαρές στιγμές των διακοπών.

Απρόβλεπτα ατυχήματα και απρόοπτα συμβαίνουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Ορισμένα είναι τόσο καθοριστικά που μπορεί να αλλάξουν εντελώς τη ζωή μας.

Οι επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει ένα ατύχημα συχνά είναι επιβαρυντικές για τον οικογενειακό προϋπολογισμό και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη διαφύλαξη της οικογενειακής μας ηρεμίας.

Ευτυχώς, η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη μας, με εξειδικευμένα προγράμματα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος χωρίς να είναι απαραίτητη η ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης.

H Εθνική Ασφαλιστική με τη σειρά προγραμμάτων Full Health και ειδικότερα το πρόγραμμα «Full Κάλυψη Εξόδων από Ατύχημα», εξασφαλίζει την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών εξόδων εντός ή εκτός νοσοκομείου, που προκύπτουν από ατύχημα. Η Κάλυψη Εξόδων από Ατύχημα έχει απλούς όρους ασφάλισης, ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και ευελιξία δίνοντας επιλογές ανώτατου ποσού εξόδων για κάθε ατύχημα.

Επιπρόσθετα για να είστε ασφαλείς οπουδήποτε βρίσκεστε, έχετε στη διάθεσή σας και το πρόγραμμα «Full Κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας» με το οποίο μπορείτε να νιώθετε σίγουροι πως σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, θα βρεθείτε άμεσα στο κατάλληλο περιβάλλον για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας σας!  Το ιδιαίτερα προσιτό στην τιμή πρόγραμμα «Full Κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας» μπορεί να προσφέρει σε όλη την οικογένεια την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη για την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, διασφαλίζοντας μηδενική επιβάρυνση ασφαλίστρου για την κάλυψη και των μελών της οικογένειας με το ίδιο πρόγραμμα.

Απολαύστε λοιπόν τις διακοπές σας γεμάτες εκπλήξεις, αλλά χωρίς απρόοπτα και γεμίστε τη βαλίτσα των αναμνήσεών σας με ευχάριστα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Με την Εθνική Ασφαλιστική πάντα δίπλα σας, δεν υπάρχουν πια δυσάρεστα απρόβλεπτα!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό)* ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr , ή επισκεφτείτε το site www.ethniki-asfalistiki.gr